В четвъртък Доналд Тръмп реагира  предпазливо, когато беше попитан в

...
В четвъртък Доналд Тръмп реагира  предпазливо, когато беше попитан в
Коментари Харесай

Дори Тръмп започна да се отдръпва от Израел

В четвъртък Доналд Тръмп реагира  предпазливо, когато беше запитан в радиоинтервю дали " към момента е на 100% с Израел " след изявлението му предишния месец, в което прикани еврейската страна да " довърши " войната си против " Хамас " в линията Газа, съобщи " Ню Йорк пост ", представен от Българска телеграфна агенция.

" Трябва да се върнете към нормалността и мира ", сподели 77-годишният някогашен президент пред консервативния радиоводещ Хю Хюит, след което непровокирано се нахвърли върху съперника си на изборите през ноември - американския държавен глава Джо Байдън. " Целият свят се взривява заради този идиотски президент, който имаме. Той е глупак. Той е най-глупавият президент, който в миналото сме имали. Той е най-корумпираният и най-некомпетентният. И е най-лошият президент, който в миналото сме имали, в пъти над останалите. Ако съберете 10-те най-лоши президенти в историята, те не са нанесли вредите, които нанесе този човек ".

Тук Хюит опита да върне републиканеца на тематиката за войната в Газа и го попита дали съветът му към Нетаняху би бил: " Приключете с това по-бързо ".

" Е, това е целият съвет, който можете да дадете ", отговори Тръмп. " Имам поради, че това е съветът. Трябва да приключите с това и да се върнете към нормалността ".

Бившият президент добави, че " не съм сигурен, че ми харесва методът, по който Израел организира офанзивата си ".

" Трябва да постигнеш победа, а това лишава доста време. И другото нещо, което ненавиждам, е, че те непрекъснато пускат записи. Всяка вечер пускат записи на падаща постройка. Не би трябвало да пускат такива записи. Правят го, по тази причина губят пиар войната. Израел безусловно губи пиар войната. "

След като се отдръпна от Белия дом, Тръмп изрази отчаяние от Нетаняху поради това, че е признал успеха на Байдън на изборите през 2020 г. 

Досега екипът на някогашния президент не е потвърдил в правосъдна зала и един случай на изборна машинация.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР